Tømrer i Odense! Se lige her og find en dygtig tømrer

Østerskov byg. Vi er et tømrerfirma med mange års erfaring inden for tømrerfaget. Alle vores tømrere er faglærte og har stor erfaring.

Søger du en tømrer på midtfyn? Vores tømrerfirma har en meget bred vifte af erfaringer inden for tømrerfaget at trække på. Skal du have lagt nyt tag eller sat vinduer i? Så er det en opgave for os. Vi kan alt inden for tømrerbranchen.

Alle vores tømrere er veluddannede fagfolk med flere år inden for branchen. Kig dig lidt rundt her på siden. Så kan du se, hvad vi kan tilbyde dig som din ny tømrer på midt fyn. Vi kan klare alt lige fra planlægning til færdiggørelse af en tømreropgave, store som små. Skal vi bygge din nye tilbygning eller dit nye sommerhus, eller skal du have isoleret dine ydremure, er vi klar på opgaven.

Vores tømrer møder altid op klar til nye udfordringer og i godt humør. Du er velkommen til at kontakte os - enten her fra siden eller på telefon. Hvis du har noget tømrerarbejde, der skal udføres, bør du vælge Østerskov Byg. Det vil du aldrig fortryde.