Vi kan sørge for en effektiv isolering af dit hus

Mangler du et tilbud på isolering af dit hus? Vores tømrerfirma er over 10 år gammelt, og vi har en bred vifte af erfaring, når det gælder isolering af hus

Vi er et velrenommeret tømrerfirma, der har eksisteret i mere end 10 år. Det gør, at vi i dag har en meget bred vifte af erfaringer at trække på. Vi udfører alle typer tømreropgaver, lige fra isolering til nybyggeri. Intet er for småt, og intet er for stort.

Fra planlægning til færdiggørelse er vi med hele vejen. Isolering er en stor del af det. Kontakt os, så vi kan finde ud af, hvad der mangler, for at du har en god isolering af dit hus. Når vi taler om isolering, kan det være isolering med plader på vægge, loftisolering eller hulmursisolering af dine ydervægge. Derudover findes der mange andre måder at isolere dit hus på. Ved at få huset rigtigt isoleret er der mange penge at spare på varmen.

En ydermur, der er uisoleret, giver et varmetab på mellem 60 og 180 kr. pr. kvadratmeter om året. Ja, det taler jo for sig selv. Vores tømrere er alle veluddannede og med flere års erfaring inden for tømrerfaget og dermed også, når det gælder isolering af et hus. De møder altid op, klar til dagens udfordringer og i godt humør. Her på siden kan du se, hvad vi kan tilbyde dig, når det handler om at få den rigtige isolering af dit hus.